דף הבית   >   נותני השירות   >   צהר - חופה בדרך שלך   >   חוות דעת של meni.revi

חוות דעת על צהר - חופה בדרך שלך

meni.revi
פניתי לצוהר מספר רב של פעמים בתקופה לפני החתונה, בהתחלה כי האחראית ברבנות המיועדת החליטה שזה לא הגיוני שבן הזוג שלי קיבל צו 8 למילואים לחודש, כאילו לא היינו במלחמה ושאם הוא לא יגיע אז לא פותחים לי תיק... ואחר כך כי, דודה שלי נפטרה ורציתי לדבר עם רב, שהליקסיקון שלו קצת יותר רחב מ"את חייבת להינשא" ואכן מצאתי, תמיד היתה לי בראש דמות של רב, והרב בצוהר שענה לי במענה ההלכה שלהם, היה בדיוק הרב הזה... מקשיב, חכם והכי חשוב מבין שבצד השני יש מישהי שלא רוצה לקבל תשובות של שחור ולבן, אצלה יש גם אפור... אז תודה תודה.

בנוגע לרב שהשיא אותנו, הרב יחיעם עוזרי, חוץ מזה שאני חושבת שלא סידרתי לו מקום לשבת והוא נאלץ לעמוד בחוץ
(סורי)
היה ממש מדהים, החופה היתה קודם קליל ו משעשעת, ואחר כך מהולה בדת ועדין מעטים האנשים שלא היו מרותקים ממנו,במשך כל החופה כשהוא הפנה אמירות אליי הוא הסתכל אליי רוב החופה ודבר אליי בניגוד לרב בשבת חתן לדוגמא.
בפגישה איתו לפני החתונה, ישבנו אצלו בבית והוא דיבר איתנו, קצת הקשה עלינו בשאלות בכדי להביא אותנו לתובנות על זוגיות ומשפחה... אני אהבתי לשבת איתו, החכמתי!
לעניין הכסף, אני שאלתי בסוף הפגישה איך הוא רוצה להגיע לחתונה, הוא אמר לי "ברגל", בחתונה אבא של החתן נתן לו 200 שקלים אותם הוא לקח בעוד שאת ה600 שקל שאבא שלי נתן לו הוא סירב לקחת, ככה שמבחינתנו הוא לקח את כסף הנסיעות שזה מ-ע-ו-ל-ה!!! כי חששתי שבסוף גם את זה לא ניתן לו. אני רק מקווה שהוא אכל בסוף!!!!

אהבתי: את החוכמה, את האכפתיות ואת ההבנה שלא כולנו חרדים.
הערות לגבי המחיר: לוקחים רק נסיעות
צהר - חופה בדרך שלך