דף הבית   >   נותני השירות   >   ילנה ויל   >   חוות דעת של annalex

חוות דעת על ילנה ויל

annalex
הגעתי אל ילנה בעקבות כמה המלצות חמות, לאחר שביקרתי בכמה וכמה סלוני כלות בדיזינגוף ואצל תופרת ידועה למדי מת"א.
ילנה מיד כבשה את לבי בחמימות שלה, בדאגה האמהית וברצון העז לעשות את העבודה הכי מושלמת שאפשר תוך השקעה אינסופית של מאמצים וזמן.
הייתי כלה לא קלה כלל, כי הבאתי לילנה שרטוט כללי ביותר של הרעיון לשמלה שרציתי, והיינו צריכות להחליט יחד על סוגי הבדים ועל חידוד פרטי הגזרה, נפח החצאית, מבנה המחוך ועוד אינסוף פרטים. מבנה הגוף שלי גם לא הקל על העבודה של ילנה- הייתי צריכה מחוך מסובך מאוד, וילנה דאגה שהוא ייצא מושלם- מחמיא, נוח, לא קשיח מדי ולא ארוך מדי (חשוב מאוד למי שמעוניינת להיות מסוגלת להתכופף ולהתיישב, והרבה פעמים שוכחים לציין לנו זאת בסלונים), ויחד עם זאת שיהיה מסוגל להחזיק חזה גדול בלי חשש ובנוחות המקסימלית, וזה דרש המון שעות עבודה, תיקונים ושינויים (הגעתי לכ-7 מדידות, כאשר בד"כ ילנה מסתפקת ב-3), והכל נעשה בחיוך, ברוגע ובאהבה רבה....
בסופו של דבר יצאה שמלה מדהימה ביופיה, ילנה הייתה סבלנית לכל שינוי ותיקון שנאלצנו לעשות, הוספנו כתפיות וחגורה, והיא נאלצה לעבוד קשה מאוד על בניית המחוך, אבל התוצאה עלתה על כל הציפיות מכל בחינה אפשרית- מבחינת הנוחות, היופי, האיכות של התפירה והגימור וגם מבחינת המחיר. ילנה גילתה מקצועיות והגינות נדירים בתמחור- הסכמנו על מחיר של 3500 ש"ח לשמלה והינומה, ובסופו של דבר היא הוסיפה לי שאל לחופה ללא תוספת תשלום, וכאשר הוחלט די ברגע האחרון על הוספת רצועת חגורה רקומה עם חרוזים, שעלתה בחנות כ-500 ש"ח, היא השיגה הנחה ואף הציעה מיוזמתה להתחלק בהוצאה הנוספת שלא נלקחה כלל בחשבון ההתחלתי חצי-חצי ולא דרשה את מלוא הסכום!!
במהלך האירוע כולו רקדתי והשתוללתי, לא חשבתי כלל על המחוך, הכל היה נוח מאוד וקיבלתי אינסוף מחמאות על השמלה המדהימה!
אהבתי: את הסבלנות האינסופית, הדקדקנות בפרטים וההשקעה העצומה עד שהכל ייצא מושלם!... ואת ההגינות הנדירה במחיר על אף החריגות התהומיות בשעות העבודה והחומרים הנוספים.
מחיר: 3,700
הערות לגבי המחיר: פחות מחצי מחיר לעומת שמלה דומה בסלון בת"א!
ילנה ויל