דקל היה מעצב שיער הראשון והאחרון שנפגשתי איתו. כבר מהפגישה הראשונה ידעתי שאני יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות.
לא פשוט לכלה לבחור תסרוקת ליום החשו ב בחייה - בזכות דקל הבחירה נעשית ק/כלה יותר :-)
דקל זרם עם הכיוון שלי אחרי שהסברתי לו פחות או יותר מה אני רוצה - וזה יצא יותר מושלם ממה שאיי פעם דימיינתי. העברנו שעתיים בנעימים. האווירה היתה נינוחה (אם לא מחשיבם את הלחץ והכאבי בטן שלי) ומאוד נעימה בחברתו. התסרוקת הייתה מושלמת! סיימנו את התסרוקת בשעה 13:00 בצהריים (בצילומים היו רוחות דיי חזקות) ועד 2:15 בלילה כשירדנו מרחבת הריקודים - אחרי שהשתוללנו כל הערב - השיער לא זז.
אני ממליצה בחום!!!! כלה לעתיד - אל תתפשרי!!! הוא הטוב ביותר....
אהבתי: את האווירה שיצרנו יחד, ממש כאילו הכרנו בבית ספר. את המקצועיות וידיי הזהב. מחיר - בדיל עם המאפרת - סביר בהחלט! למרות שנדרשו תכשירים שונים לעיצוב השיער - הוא נראה טבעי ביותר ולא עשוי מידי (בקרוב נעלה תמונות).דקל - עשייתך היוותה חלק חשוב ביום המאושר שלנו ועמדת בזה באופן מושלם,לא הפסקתי לקבל מחמאות. הערות לגבי המחיר: בדיל עם גלית ליפשיץ. הם מושלמים יחד!!