דף הבית   >   נותני השירות   >   סלון כלות ליאורה   >   חוות דעת של yuliakir

חוות דעת על סלון כלות ליאורה

yuliakir
מצוינים!!! מדהימים!!! מעולים!!!
הוציאו אותי נסיכה!!!!
סבטלנה תפרה לי שמלה בעיצוב אישי משתי שמלות שונות שבחרנו ביחד מקטלוג שמלות, תפרה בדיוק רב ומבדים ברמה הגבוהה ביותר שמלה מדהימה!!!!!!!!!!!!!
כולם אמרו שנראיתי פשוט מעולה!!! נראיתי כמו נסיכה!!! אנשים התרגשו כשראו אותי ולא הפסיקו להחמיא לי על השמלה!!!
היחס היה תמיד אישי!!! כל בקשה נענתה ברצון ועם חיוך!!!!
השמלה הייתה פשוט מדהימה, אין מילים לתאר את יופייה!!! היא תפרה אותה בדיוק כמו שצריך, בכל מדידה ראיתי איך זה מתקדם!! תמיד הייתה קשובה לבקשות שלי ולשינויים שלי בשמלה!
תפרה אותה בדיוק כמו בתמונה! לא האמנתי שבאמת אפשר לתפור שמלה כזאת מסובכת כי היו בה המון שרשרות מאבנים, והמון אבנים שונות, וסוגי בדים שונים, ויצא פשוט מהמם!

את השיער עשתה לי אולגה - השיער עם התוספות שיער היה מהמם וישב עד סוף האירוע בלי לזוז, כל הסיכות והאבנים שהיא שמה לי על השיער לפי בקשתי נשארו במקום, ונראיתי ממש מהממת!
את האיפור עשתה לי אינגה - פשוט מדהים!!! אני לא מתאפרת בכלל ולא האמנתי שהאיפור יכול לשנות ככה את מראה הפנים!!! אבל היא פשוט הפכה אותי לממש יפה!! בכל תמונה יצאו לי פנים מהממות!!!
גם לאמהות עשו איפור ושיער פשוט מהמם!!! הן נראו מדהימות!!! אפילו יותר ממה שדימיינתי שהן צריכות להיראות!
קיבלתי גם זר כלה מהסלון - זר עם ורדים אדומות מהמם!!! בדיוק כמו שביקשתי!!! לא התווכחו, לא ניסו להלביש עלי את הדעות שלהן אלא עשו כמו שאני רציתי!!!
ציפורניים גם עשתה לי אינגה - פרנץ מהמם!

זהו סלון כלות מהמם!!! יחס אישי והיענות לכל בקשה!!! תופרים שמלות מהממות, ויש להם גם שמלות קיימות מדהימות!!!
לכו לסלון כלות ליאורה ולא תצטערו!!!

אהבתי: את הכל!!! את היחס המהמם!!!! שכל הבקשות שלי מולאו!!!את השל המדהים שסבטלנה עשתה לי - של לבן מהמם ביופיו!!!והכי אהבתי שהוציאו אותי נסיכה מעל ומעבר לציפיות שלי!!!!אהבתי גם את המחיר הלא יקר בכלל לתפירת שמלה חדשה בעיצוב אישי!!!אהבתי מאוד שהוציאו את האמהות שלנו מדהימות!!!
לא אהבתי: אין דבר כזה!!! הכל היה מושלם!!!!
מחיר: 5,800
הערות לגבי המחיר: כולל שמלה בעיצוב אישי, איפור ושיער, 2 מלוות, זר כל