דף הבית   >   נותני השירות   >   הגן הירוק   >   חוות דעת של יפעת גור אריה

חוות דעת על הגן הירוק

יפעת גור אריה
התחתנו בגן הירוק בנובמבר והיה מושלם!!
נכנסנו לאתר כאן, כי אנחנו בטוחים שהתחתנו במקום מעולה מכל הבחינות וחשוב לנו גם לומר תודה וגם להמליץ לכל מי שמחפש להתחתן באזור השרון, כי היה לנו מעולה מההתחלה ועד הסוף.
הגן והאולם מעוצבים בבסיס יפה מאוד, מושקע, נקי ויוצר אוירה שמחה. גם העיצוב של אילן היה אכפתי, קשוב ואיכותי.
אנשי הקשר/ מכירות (חזי, אבי) היו נחמדים מאוד, סבלנים, גלויים ותרמו מהניסיון שלהם בכל ההכנות שלא נגעו ישירות אליהם (לדוגמא, איך יודעים כמה אנשים יגיעו בסופו של דבר וכו').
קארין היתה תמיד עוזרת ומועילה, אף על פי שהתקשרנו עם שאלות בתדירות לא נמוכה בכלל.
האוכל של רפי היה מעולה, והוא יודע להכין גם דברים מעבר לתפריט הבסיסי, כך שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות.
ג'רמי בבר היה לארג' ולא חיפף. קיבלנו הרבה מחמאות על האלכוהול (שדרוג קל ולא יקר).
מעל כולם- אלברט, מנהל הארוע, שדאג שהכל ידפוק כמו שעון, בלי תקלות ועם המון ביטחון לזוג המתחתן. פשוט גבר לעניין.
וגם חשוב מאוד- מחירים הוגנים, ברורים (אין התקלות ואין תוספות שמגיעות בדלת האחורית) ומחושבים באופן שקוף והוגן.
ברור שבארוע הבא שלנו אנחנו בגן הירוק.
אהבתי: כמו שכתבתנו למעלה, אהבנו הכל. היינו תמיד בתחושה שאנחנו בידיים טובות, שאכפת לכל מי שמעורב בחתונה שלנו שיצא טוב. כשנלחצנו טיפה, דאגו להרגיע אותנו עם הסברים מניחים את הדעת, שמחו בשמחתנו וטיפלו בנו יפה ובמקצועיות מההתחלה ועד הסוף.
לא אהבתי: אהבנו הכל.לכל מי שיש עוד שאלות מוזמן לפנות אלינו, יפעת וצ'יקו sani.cy@gmail.com
מחיר: 170
הערות לגבי המחיר: במסגרת דיל חורף