לכל מי שמחפשת שמלה מיוחדת במחיר שווה ועם יחס מדהים!!! התחתנתי באחוזה בבית חנן וחיפשתי שמלה שתתאים לסגנון ולאופי האירוע ושתהיה "פשוטה" אבל שונה ומיוחדת. ראיתי כלה שלבשה שמלה מדהימה של גליה וכך הגעתי... אני בחורה מלאה ועם כל הביטחון שיש לי בעצמי קצת חששתי שאני אאלץ להתפשר על שמלת כלה סתמית ורגילה כי עד שכבר מצאתי משהוא ש"עלה עלי" אי אפשר להיות בררנית... הגעתי לסטודיו של גליה שהוא מקסים וביתי ויש בו מבחר גדול של שמלות שכל אחת יותר יפה מהשנייה.
יש מבחר שמלות למדידה במידות נורמליות שאת באמת יכולה להתרשם איך זה נראה עלייך ולא שמודדים לך שמלה במידה 34 ואת צריכה לדמיין את השאר ובכלל כל השפה והיחס שלה שם דגש על מה שטוב ולא על מה שלא טוב.
גליה הראתה לי שמלה יפיפיה ומיוחדת שהתאימה לאופי ולסגנון שלי בדיוק וממש החמיאה לי ובנוסף להכל היא גם הייתה במידה שלי כך ששכרתי אותה ב- 50% הנחה. היה צריך לעשות רק כמה התאמות קטנות שהשמלה תשב בול - 2 מדידות וזה היה מושלם- פשוט תענוג!!!...
אהבתי: את האנושיות, החום, האמיתיות והעדינות הכובשת, הטעם והסגנון המשובח והגימורים המושלמים ובעיקר את העובדה שהיא באה מאהבה ומאומנות ואין בה שמץ של מסחריות.... כמה שזה נדיר, במיוחד בתחום הזה... גליה יקרה- תודה על הכל!!! חיבוק גדול, ענבל קדרון לא אהבתי: אין דבר כזה- פשוט מקסימה! מחיר: 4,500 הערות לגבי המחיר: השכרה שנייה- שווה כל שקל