דף הבית   >   נותני השירות   >   סטודיו ז'קלין/ סלון כלות ז'קלין-שמלות כלה וערב   >   חוות דעת של ksamila

חוות דעת על סטודיו ז'קלין/ סלון כלות ז'קלין-שמלות כלה וערב

ksamila
תודה רבה לכל הצוות בסלון ז'קלין החל בז'קלין, יעקב, ענת, עדנה, סיוון, ג'נט ושינה!תודה רבה לכולכן!!!!למרות ש-5 בנות התחתנו באותו יום, ויצאתי בחצי שעה איחור ממה שסיכם איתי הצלם שלי. הכל יחסית תיקתק ובנוחיות!התוצאה הייתה מדהימה! כ"כ הייתי מרוצה מאיך שנראיתי באותו יום. בדיוק מה שרציתי דמיינתי וביקשתי. השמלה הייתה מדהימהההההההה- לז'קלין המדהימה המקפידה לתת טאצ' אחרון על השמלה ולוודא שהכל עומד בדיוק כמו שצריך. תודות לך ז'קלין מעומק הלב והנשמה. תודות לסיוון וז'נט שליוו אותי לאורך המדידות, עזרו, ייעצו והכל בסבלנות ובחיוך מופלא!כמה שפחדתי מהאיפור מאחר ולא היה איפור ניסיון- האיפור יצא בדיוק לטעמי- יצא מהמם!- תודות לשינה!עיצוב השיעור לא ממש ידעתי מה להחליט רציתי משהו פשוט ויפהזה יצא יותר טוב ממה שדמיינתי- פשוט מהמם. תודות לעדנה!רק צרם לי עניין תוספות השיער שמועברות מראש של כלה אחת לכלה אחרת וזה ובתוספת תשלום של 300 ש"ח ויש צורך להחזיר את השזירה לסלון.* לא לשכוח להחזיר את השל- גם זה חשוב. לפעמים לא משתמשים בו בחופה ושוכחים ממנו. יש צורך להחזיר לסלון.בנות יקרות, מדובר בסלון ברמה גבוהה, עם יחס חם ליבבי איכותי ומצועי. מקשיבים וקשובים לכל ההערות, החלטות ביקורות של הכלה על מנת שהכל יהיה לשביעות רצונה.מומלץ בחום!!!תודה רבה שוב לכל הצוות כולו!!!!כנרת...
אהבתי: אהבתי שהכל תחת קורת גג אחת; שמלה, איפור, שיער, ציפורניים- בלי תיזוזים מיותרים ביום החתונהאהבתי שלא חסכו במדידותהזמינו אותי למדידה אחרונה לראות שהכל תקין ועומד בדיוק כמו שביקשתי לאחר שינויים שביקשתי יומיים לפני החתונהיחס חם ואימפטימקצועיות לשמהצוות מדהים!!!
לא אהבתי: תוספות על שזירת שיער ושהשזירה עוברת מראש אחד לאחר.
מחיר: 7,000