דף הבית   >   נותני השירות   >   אצטרובל - גן ארועים   >   חוות דעת של אלניניו

חוות דעת על אצטרובל - גן ארועים

אלניניו
מאכזב
אנחנו כמוכם הגענו לאצטרובל על מנת להתרשם, קיבלנו יחס טוב וישר לקחו אותנו לסיבוב בגן ובאולם,כשנכנסנו לאולם קיבלתי בחילה מהריח שיוצא מן המטבח דרך הכניסה למטבח שסמוכה לבר..בהמשך בזמן שהתחלנו להתקרב לכיוון היציאה לגן שמנו לב לדליים של פרחים שמישהו שכח באמצע האולם ובפנים פרחים שנשארו מסידור השולחנות, לאחר מכן כשהגענו למשרד הושיבו אותנו עם איזו דודה של מישהו שחשבה שהיא תפסה לעצמה בשר טוב, ביקשנו ממנה לברר לנו לגבי "סתימת חורים בחורף" היא נתנה לנו הצעה "שקשה לסרב לה"היא הציעה לנו להתחתן בתחילת דצמבר בלי שום תוספות ובלי מתנות מלבד איזה סלט נוסף ומנה לבחירה..ב-185 שקל למנה ביום חמישי! אחרי שעשינו בירור אחד או שניים הבנו שהיא ניסתה לעבוד עלינו..מאותו ערב היא המשיכה להתקשר אליי כל יום בלנסות לברר מה קורה..עד שהתקשרה מישהי אחרת והסברתי לה שאנחנו לא פראיירים כמו שכנראה אנחנו נראים, והסברתי לה שאנחנו כבר סוגרים לסוף פברואר בכפר המכבייה ביום חמישי, כשהיא שמעה את זה היא ביקשה לחזור אליי בעוד מספר דקות..שלאחריהן היא התקשרה אליי עם הצעה ליום חמישי בפברואר במחיר של 160 שקל כולל מע"מ!!!אז שלא יעבדו עליכם והם ממש זולים הם סתם מנסים לסחוט!! אפשר לבוא לברר, ללכת ולתת להם לרדוף אחריכם עם הצעה זולה! ואל תיפלו ל"דיל חורף" זה עבודה בעיניים המחיר יוצא כמעט כפול..אנחנו בסוף החלטנו לא לסגור שם רק עקב כך שניסו לרמות אותנו וגם בחתונה שבה היינו כשבאנו להתרשם האורחים היו בקבלה עם ההורים של אחד המתחתנים והתלוננו... (לא ברור על מה כי לטענת הבחורה בקבלה הם "טיפוסים")....
אהבתי: את זה שהם מוכנים לתלות את התחתונים על דגל, אפשר לבוא להסתכל, לשמוע את המחיר, להגיד "נחשוב על זה, זה יקר יותר ממה שחשבנו", ללכת ולחכות לטלפון שיגיע יום יומיים אחרי לבדוק מה קורה, ואחרי שבוע שאמרתם שאתם תיצרו קשר מתקשרים אליכם שוב ואז הקלף בידיים שלכם, לי הורידו 25 שקל למנה בלי שדיברתי, אמרתי שזה יקר ושאני רוצה יום חמישי בפברואר בלי לשלם עליו, יום חמישי זה עוד יום בשבוע..!!
לא אהבתי: -את זה שלכל זוג שמתחתן יש מחיר שונה ואין מחירון, זה עובד על פי מי נראה כמו פראייר!-את החיבור בין המטבח לאולם.-את השירותים "המשופצים" שלהם עם הריח המעורבב של המטבח בגלל שהם ממש קרובים אחד לשני..-את המחשבה של איזה ריח יהיה באולם בחורף כשהמטבח יהיה סגור ומקורה והאולם יהיה "הארובה".
מחיר: 160
הערות לגבי המחיר: אפשר להוריד עוד אבל זאת כבר טמאות.
אצטרובל - גן ארועים
1.9K