דף הבית   >   נותני השירות   >   שמש אדומה - גן אירועים   >   חוות דעת של elnaor

חוות דעת על שמש אדומה - גן אירועים

elnaor
מאכזב
זה אחד הגנים הכי יפים בארץ. בסיבוב הראשון שעשינו שם היינו בטוחים שזה המקום המושלם!!הגן פשוט מושלם, אבל בהצצה הראשונה פנימה חשבנו שהמקום קצת יהיה לחוץ בשבילנו... (450 סועדים)וגם לא אהבנו את המיקום הגרוע ממש של ה DJ.הכל התחיל להשתבש כשעלינו לדבר עם חן. בסיבוב שהוא ערך לנו הוא בקושי נתן לנו לדבר ולשאול שאלות וכל הזמן סיפר כמה כסף הושקע במקום וכמה הוא רמה אחרת לגמרי מכל שאר האולמות וכמה כל האנשים שהקימו את האולמות האחרים עכשיו עובדים אצלו... וכל זה כשבקושי יש לו תמונות מאירועים להוכיח שיש לו קבלות ושהוא באמת מוצלח.שישבנו לדבר איתו שאלתי אם יש להם תמונות מאירועים שהם עשו ולא רק תמונות הדמיה, אז הוא סיפר שהתמונות הדמיה קיימות באתר מתחתנים אבל באתר שלהם יש תמונות של אירועים ממש. מכיוון שזה המקצוע שלי אז בדקתי... לא קיים אתר כזה!הוא המשיך בלשבח את עצמו ואת האולם ולהכפיש את האחרים. כל פגם או בעיה שמצאתי הוא תירץ שזה נעשה בכוונה כדי להיות שונים, מיוחדים וכו' .לאחר כמה ימים בחורה אחרת התקשרה לשאול מה קרה וכשאמרנו לה שהמחיר בחורף היה יקר לנו קל וחומר שנאלצנו להעביר את הארוע לקיץ היא שיכנעה אותנו לחזור שיש מה לדבר על המחיר, שמחנו ואפילו באנו עם ההורים כדי לסגור במידת הצורך, אבל חן היתמם והתנער מכל הסיפור.בקיצור אחד המקומות עם הפוטנציאל הטוב ביותר, אבל עם צוות גרוע......
אהבתי: הגן המהמם!!
לא אהבתי: המחיר - הדרישה שלהם מוגזמת בשקלול של ההגברה והתאורהחצי חינם צמוד למקום וזה מעצבן ששומעים אותם ברקעהמקום צמוד גם למפעל ממתקים כרמית. אם הייתי רוצה חופה בריח שוקולד הייתי מתחתן במפעל של עלית...חן והצוות - הרסתם למקום את השם, אין מצב שאני אחזור אליכם גם לא לבריתשהבחור משקר לי שיש להם אתר אינטרנט והם אפילו כותבים אותו על הסילבוס אבל אין ולא קיים אתר כזה, והוא לא רשום בשום מקום.
מחיר: 280
הערות לגבי המחיר: ירד ל260 אם נתחתן בספירת העומר ביום ראשון :(