דף הבית   >   נותני השירות   >   שקדים ארוח   >   חוות דעת של Iris.laz

חוות דעת על שקדים ארוח

Iris.laz
טוב
מראש ידענו שהדבר שהכי חשוב לנו בחתונה זה שהקייטרינג יהיה צמחוני-חלבי, מה שצמצם לנו את אפשרויות הבחירה והקפיץ לנו את המחירים לשמים..בכל מקרה החלטנו שאנחנו לא מתפשרים והחלטנו לבחור בשקדים - התפריט מרשים, האוכל טעים ומעניין.בסך הכל - קיבלנו את רוב מה שרצינו.חשוב לציין שלמרות שהיו הרבה דברים שלא אהבנו - האוכל והאירוע עצמו היו נהדרים, הכל תקתק כמו שצריך וקיבלנו ים של מחמאות... חבל שהתהליך והדרך היו לא נעימים....
אהבתי: בהתחלה הייתה מוכנות מאוד גדולה לבוא לקראתינו, בפגישות הראשונות שלנו עם אשת המכירות קיבלנו יחס אישי ושובה.כמו כן, ביקשנו עוגה מאוד ספציפית, והקונדיטור הנהדר שקדים באמת בא לקראתנו והכין את הגרסה המאוד מוצלחת שלו.פלוס מאוד גדול של שקדים זה העיצוב הכלול - שלומית המעצבת הייתה מקסימה וסבלנית, ישבה איתנו שעתיים על עיצוב ולא קיטרה כאשר שבועיים לפני האירוע החלטנו לשנות הרבה מההחלטות.
לא אהבתי: ככל שמתקרבים לאירוע היחס מתדרדר..1. ביקשנו הצעת מחיר מעודכנת לסושי ללא דגים (מה שכמובן מוריד את העלות משמעותית) ומעולם לא קיבלנו...בסופו של דבר תוספת של 15 ש"ח למנה נראתה לנו מוגזמת ולא הייתה שום מוכנות למיקוח..2. ביקשנו קרטיבים ברחבה - ביקשו 4 שקלים ליחידה (!!) ללא כל גמישות. מיותר לציין שהקריטיבים שקנינו בסוף בעצמנו עלו 1 ש"ח ליחידה. מה שכן - שקדים איחסנו אצלם וחילקו במהלך האירוע3. מבקשים תשלום מאוווד גבוה מראש (70%) 4. גם ערב לפני האירוע עדיין ניסו לקחת כסף נוסף "מה, לא ידעתם שהמנה הזו היא בתוספת 5 שקלים למנה??" - בסוף ביטלו ולא גבו את התשלום.בגדול, יצאנו בהרגשה לא נעימה ושניסו לסחוט אותנו למרות ששילמנו הרבה מאוד כסף.
הערות לגבי המחיר: יקר.
שקדים ארוח