את השף טל כהן הכרנו דרך גלריית לורנס אחרי שלא מצאנו אף נותן שירות שענה על הדרישות הקולינריות שלנו.אישתי ואני עובדי מקצועות "חופשיים", מרוויחים טוב ואוכלים בעיקר בחוץ.המסעדות שאנחנו מבקרים בהן הן זוזוברה (פעמיים/שלוש בחודש), מוזס, קיוטו, דים-סאם, עד העצם, צ'ימיצ'נגה (הי"ד), טאפאו, כתית ועוד. אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים ואף קייטרינג לא הצליח להרשים אותנו.אחרי לא מעט טעימות נפגשנו עם טל, לאחר הטעימות הראשונות עם טל הבנו שזהו, מצאנו את המנוחה והנחלה ואפשר סוף סוף לסמן "V" על אגף הקולינריה ברשימת המשימות.על טעם וריח אין מה להתווכח, אבל אחרי עשרות חתונות של חברים שבהן האוכל היה טוב מאוד "יחסית לאוכל חתונה" , או "לא רע בכלל" אנחנו אומרים בפה מלא (תרתי משמע...) - "האוכל בחתונה שלנו היה מדהים יחסית למסעדת גורמה".וכן, בחתונה שלנו אנחנו כן אכלנו...מנות הפתיחה היו מעדן אמיתי, בעיקריות טל פשוט "הפגיז": הדג היה מצויין (ואני בכלל לא אוהב דגים, רק סושי בקיוטו...) הפוייקה היה יציאה אדירה והפרגיות היו נהדרות.אם יש דבר שאנחנו לא אוהבים זה אנטריקוט, הוא סרוג בשומן ("תודה, באתי עם השומן מהבית...") ואנחנו בד"כ אוכלים פילה, אם יש דבר שאנחנו פחות אוהבים מאנטריקוט זה אנטריקוט של חתונות, מה יכול להיות יותר גרוע מנתח שמן שעשוי בצורה בלתי מוקפדת על פס ייצור עם עוד 400 נתחים?פה בא הקסם של שף-טל, צלייה ארוכה (רוסטביף סטייל) עם תיבולים מעניינים ופריסה של הנתח במקום עם רוטב נהדר ומלח ים (אטלנטי, מגיע מחופי נורמנדי בצרפת (סליחה טל, הייתי חייב...)) הפך מנה סטנדרטית שלא יוצאת כמעט משום תפריט חתונה למעדן! השומן נמס והתפזר ובמקום הנתחים הבלתי אכילים שיש ברוב החתונות קיבלנו נתח רך שפשוט נמס בפה.באגף הקינוחים טל לא איכזב גם כן - מי האמין שאפשר לאכול קינוחים טובים בתפריט בשרי כשר???לא הכי זול בעולם, אבל שווה כל שקל ובכל מקרה לא יותר יקר מהמתחרים שמתיימרים להיות באותה רמה (ולא מתקרבים)....
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק