דף הבית   >   נותני השירות   >   מיה שני   >   חוות דעת של danush80

חוות דעת על מיה שני

danush80
אני אתחיל את חוות הדעת שלי בכך שבסופו של דבר, לצערי הרב, מאיה לא איפרה אותי ביום חתונתי, מסיבות אישיות שלא היו תלויות בה. הגעתי אל מאיה לאחר שעברתי איפור ניסיון אצל מאפרת אחרת, מאוד לא מקצועית שקיבלתי דרך הדיל של השמלה ששכרתי ולא הייתי שלמה איתה. מכרה משותפת שהמליצה בחום שאנסה גם את מאיה פנתה אליה בשמי והסבירה לה את המצב (שיש לי דיל ואני לא שקטה לגבי המאפרת הנוכחית). מאיה מיד הציעה לנסות לעזור. היא הבינה את המצב ואת הלחץ הכספי והזמינה אותי לאיפור ניסיון בחינם. לאיפור הניסיון אצלה נכנסתי חוששת וסקפטית ויצאתי עם חיוך ענק! הבנתי שהסגנון של מאיה - עדין ואלגנטי הוא בדיוק מה שחיפשתי ומה שמתאים לי ומיד החלטתי לוותר על הדיל ולסגור איתה. מאיה היתה קשובה, סבלנית, התחשבה בצבעים שאני אוהבת ובסגנון האישי שלי, תוך הוספת הטאץ' האישי שלה. מאיה מקסימה ואני ממליצה עליה בחום! הם בפן האישי והן המקצועי....
אהבתי: את האנושיות והיחס החם, המקצועי והסבלני. מאוד חשוב להיות עם אנשים חיוביים ורגועים ביום הגדול שלך.
לא אהבתי: בסוף, כמו שציינתי, סיבות שלא תלויות בה לא איפשרו לה לאפר אותי, אך גם אז מאיה הודיעה לי ברגע שידעה על כך, ניסתה למצוא מחליפה שהיא סומכת עליה ולעזור ככל יכולתה. היא הפגינה הרבה אכפתיות ואחריות בדרך שבה טיפלה בכך.
מיה שני