דף הבית   >   נותני השירות   >   עמנואל | Emanuel   >   חוות דעת של שריאיתי

חוות דעת על עמנואל | Emanuel

שריאיתי
בינוני
אוקיי השמלה היתה מדהימה וזה מה שחשוב!!!!!מדהימה ישבה עליי מדהים!!היתה מאלפתלא היה אחד שלא החמיא לי על השמלה!!!...
אהבתי: כמובן את השמלה עשו לנו מאוד שמח רקדו עבורינו לפני שראיתי את בעלי ומאוד רגשו אותנו שם במסיבה קטנטנה .
לא אהבתי: אוקיי- כמה שהחברה שם הראו נכונות וחשיבות להוציא אותי מדוגמת- אחד הם תפרו עליי את השמלה ביום החתונה- מה זה צאיך להיות??? אם אתם מקצועיים מספיק ליצור כאלו שמלות מדהימות- תמצאו פתרון להפסיק לתפור שמלות על כלות ביום החתונה זה ממש לא לעניין- זה עיכב אותנו ולצערנו לא הגענו לקבלת הפנים שרצינו מאוד להיות נוכחים בה.הם תפרו לי כריות ותחרות וכל מיני דברים שהיו צריכים להיות מוענים עבורי שאני מגיעה ביום החתונה- הייתי צריכה להגיע להתלבש וללכת!!!!ואני מקווה שצוות עמנואל אכן קואים את הביקורות באתר כי זה יכול רק להועיל להםאם השמלות יהיו יותר קלות להלבשה ומהירות ביום החתונה!!תזמינו את הכלה לבוא יום לפני לכל המשחקים האלו וביום החתונה תוציאו אותה תוך חמש דקות מהסלון.אפילו הצוות צילום שלי התבאס לשמוע שאני לוקחת שמלה מעמנואל בגלל הבעיה שציינתי- אני מקווה שיקחו לתשומת ליבם כי אכן יש להם שמלות מעלפות.
מחיר: 9,000
הערות לגבי המחיר: דגם פראדה- לדעתי מאוד יקר