נתחיל מהאנשים המדהימים שליוו אותנו באותו היום, הצלמים: הדס על הסטילס ואסף בוידאו.
שניהם הם קודם כל ולפני הכול בני אדם, שזה הדבר הראשון שמעניין אותנו באנשים.
הם פשוט אנשים מקסימים שאוהבים את העבודה שלהם: אוהבים לצלם, אוהבים אנשים, אוהבים חתונות ואת הזוגות שהם מצלמים. היה פשוט כיף איתם.
התמונות שהדס צילמה הן תמונות יפיפיות לטעמנו. לא במקרה בחרנו אותה מבין האלבומים שראינו. עדשת המצלמה של הדס קלטה ברגישות יוצאת מן הכלל את הרגעים הקטנים ואת האווירה בחתונה.
היינו מרוצים מאד מאד מצילום הוידאו של אסף.
נסיים בהתנהלות מול המשרד: התנהלנו ישירות מול ארז והתרשמנו ממנו כאיש נחמד, מקצועי, ומה שמאד חשוב בעינינו: הגון.
את הדיסק עם התמונות והגלם קבלנו תוך שבעה ימי עבודה.
קבלנו אתמול (לקח לנו מלא זמן לבחור תמונות) את האלבום ואת הוידאו הערוך וכל כך התרגשנו. הכול כל כך יפה..
אז רצינו להודות שוב לצוות המשרד ולהדס ואסף הנפלאים (תודה רבה רבה רבה) ולהמליץ בחום על "עושים צילום" ועל הצלמים שאנחנו עבדנו מולם.
אהבתי: את המקצועיות, את ההגינות, את התחושה שעומדים מולך אנשים שאפשר לדבר איתם לאורך כל הדרך והכי חשוב - את התוצאה! לא אהבתי: שהיו שני דפים מקומטים באלבום שקיבלנו. הערות לגבי המחיר: הדיל של ה"אחוזה" השתלם לנו מאד