חשבתי שאחד הדברים שיהיו לי יותר קשים בחתונה - זה למצוא צלם טוב. אני מצלמת בעצמי, ומאוד מאוד ביקורתית ופרפקציוניסטית. רצה המזל (נראה שבכל הקשור לחתונה הזו - המזל רצה גם רצה), והגענו אל נתי. לאחר שראינו את האלבומים לדוגמא שלו, ואת הסרט ווידאו, לא הייתה שאלה. מצאנו צלם.
אז למה דווקא נתי, תשאלו ?
א. נתי הוא קודם כל בן אדם. הוא נעים, כייפי, ועזר לנו להשתחרר, ולהפוך את החוויה המביכה לחוויה משעשעת ונעימה.
ב. נתי דואג לתעד מכל זווית אפשרית, עד שקשה לתפוס איך בן אדם אחד יכול להיות בכל כך הרבה מקומות בו זמנית.
ג. לנתי יש ציוד מדהים, בו נותר רק להתקנא.
ד. לנתי יש תפיסה חזותית, מדהימה, קומפוזיציות מעניינות ונעימות לעין, ויכולת לתפוס הן את הרגע, והן את זה שאחריו, כך שמתקבלות גם התמונות הקלאסיות המתבקשות, וגם תמונות מקוריות , מצחיקות, שהופכות את הזכרון לבלתי נשכח.
ד. האלבום המעוצב - פשוט יפה. האלבום מיוחד בפשטותו והנקיון שלו. התמונות חזקות, וסיפור החתונה מועבר בעזרתן, ובעזרת הסידור המיוחד שלהן.
ה. נתי היה קשוב לכל בקשותינו המיוחדות, ונתן לנו תחושה שהכל לגיטימי, וששום דבר אינו טירחה גדולה מדי, ושהוא מבין כי היום הוא יום מיוחד עבורנו, עד כי נדמה שהפך ליום מיוחד אף עבורו....