טוב, אנחנו הופכים להיות הראשונים שלא סופר מרוצים מהם, אז אני מצטערת מראש, את כל מה שלא הייתי מרוצה אפשר לפתור בקלות.
הם הספק היחיד בכל החתונה שלא הייתי מרוצה מהם עד הסוף, וזה לא שהם לא היו טובים הם היו טובים אבל לא יותר מזה, ציפיתי מהם ליותר.
במעמד הסגירה היינו 8 חודשים לפני החתונה, וידענו שישתנה התפריט, בנוסף לא היינו מרוצים ב-100% מהטעימות, כלומר מאוד מאוד אהבנו את העיקריות והאחרונות אבל הראשונות היו לא מתאימים לאירוע שלנו (נגיד מרק חם בקיץ) או כאלו שלא התאימו לאורחים שלו (זנב שור) היו גם כמה ממש טובות אבל עדיין היה לנו קשה לבחור. ביקשנו מנוגה עוד טעימות לקראת האירוע והיא כמובן אמרה שאין בעיה (הבעיה שנו שלא דרשנו להנכיס סעיף כזה בחוזה) ממש לפני הפגישת הפקה ביקשנו לתאם שוב טעימות, והתערו מאיתנו מעט, היינו בטוחים שאנחנו מדמיינים, עד שהגענו לפגישת הפקה וממש הולחצנו לבחור תפריט בלי לטעות חלק ממנות הפתיחה, גם הקינוחים השתנו מאוד, אבל אותם כן קיבלנו לטעום.
בשורה תחתונה בחרנו לתפריט מנות פתיחה שלא טעמנו ביום החתונה טעמנו מהם והתאכזבנו, כלומר זה לא היה מגעיל אבל אם היינו טועמים לא היינו בוחרים אותן בטוח.
עוד תחושה לא נעימה שהיתה לנו הגיעה מהשף, הוא אדם מוכשר ללא ספק, אבל הרגשנו שלחצו אותנו להגיע להחלטיות מסויומות בתפריט....
אהבתי: את רוב המנות, והיחס רוב הזמן היה באמת מקצועי וטוב לא אהבתי: את הלחץ לבחור מנות שאו לא טעמנו או לא רצינו, לדוגמא היה לנו חשוב שיהיה סלט פירות והסבירו לנו שבסוף מאי (30.5) אן מספיק פירות יפים ושנבחר משהו אחר, כשבמציאות לטעמנו היו פירות מצוינים באותה תקופה, אולי פשוט יקים יותר מהממוצע