דף הבית   >   נותני השירות   >   שרה מן   >   חוות דעת של שולונמש

חוות דעת על שרה מן

שולונמש
מאכזב
אמא של הכלה קנתה שם שמלת ערב יפה לחתונה. בתיקונים הרסו אותה שלוש פעמים, כל פעם יותר גרוע. היחס של שרה המעצבת היה חם ומקסים לפני סגירת העסקה, והפך להיות מעליב וגס רוח מיד אחר כך. בסופו של התהליך, אחרי חודש של טרטורים של אמא שלי שכל פעם ביטלה ימי עבודה ונסעה לת"א במיוחד, השמלה הייתה במצב גרוע מאי-פעם, אמא שלי ביטלה בכאב-לב את העסקה ודרשה את הכסף בחזרה, יומיים לפני החתונה. היא הגיעה לחתונה עם שמלה ישנה מהבית. בלי ספק, שרה מן היא הספק שאני הכי מתחרטת על הבחירה בו....
אהבתי: לזכותה של שרה ייאמר שהיא הבינה את הפאשלה ואת התביעה שעלולה לבוא בעקבותיה, וכשביקשנו את הכסף היא מייד שלפה את פנקס הצ'קים. זה כמובן לא מנע ממנה לדרוש תשלום על התיקונים של התופרת (שלהזכירכם, הרסו את השמלה לחלוטין!), והואילה בטובה לוותר על הרעיון רק כשהרמתי את הקול והודעתי לה שבכזה יחס עוד לא נתקלתי.
לא אהבתי: מדובר באשת מקצוע שהתנערה מאחריות, חסרת תודעת שירות במובן הבסיסי ביותר. פעם אחת אמא התקשרה לשאול אם השמלה כבר מוכנה (שבוע לפני החתונה), אחרי טרטור ארוך במיוחד. שרה הודיעה ש"כן, בוודאי" ושהשמלה מחכה לה (לא לפני שהיא הודיעה לאמא שלי שהיא "נודניקית"!). אמא שלי לקחה יום חופש מהעבודה במיוחד, וכמובן שהשמלה לא הייתה שם אלא אצל התופרת, ושעדיין לא נגעו בה.
מחיר: 1,700
שרה מן