דף הבית   >   נותני השירות   >   עינב בר מאפרת מקצועית ומעצבת שיער   >   חוות דעת של חפצי&שמעון

חוות דעת על עינב בר מאפרת מקצועית ומעצבת שיער

חפצי&שמעון
כשמגיעים לעינב, לא מקבלים רק תסרוקת ואיפור, אלא זוכים גם בחברה שמלווה אותך לאורך הדרך!
משיחת הטלפון הראשונה, לאורך תסרוקת+איפור הניסיון ועד לרגע שאת יוצאת ליום הצילומים, המטרה של עינב היא לגרום לך להרגיש מיוחדת, רגועה ויפה!
התסרוקת הייתה כ"כ מיוחדת ויחד עם זאת כ"כ טבעית ויפייפה. החזיקה כל הערב למרות כל ההשתוללויות, הריקודים והתלאות שהעברתי אותה.
גם האיפור היה מדהים, מחמיא, מדגיש את המאפיינים הטובים ועם זאת טבעי לחלוטין! הייתי מאופרת למשעי אבל עדיין הייתי אני!!! כולם, ובמיוחד החתן (שלא סובל איפור בד"כ), לא הפסיקו לומר לי כמה אני יפה ומדהימה!!
עוד עניין שמאוד חשוב אצלה הוא שהיא לא דוחפת סיכות/תוספות/תכשיטים/תוספות שיער. אם לא צריך, היא תאמר שלא צריך! למרות שאני כן לקחתי ממנה מסרקיות לשיער כי הן פשוט מדהימות ובמחירים סבירים ביותר!
עצה חשובה! אם יש לך אפשרות, תתארגני אצלה! האוירה אינטימית ואישית (שלא כמו סלוני הכלות שמרגישים כמו סרט-נע). אחרי שעינב דאגה, או יותר נכון הפצירה בי, שאני אוכל כמו שצריך. הזמנו אוכל לה, לי ולאחותי וישבנו כמו 3 חברות ותיקות שנפגשות לבראנצ' בכיף שלנו.. פשוט כיף!!!
בקיצור, את עדיין קוראת את הבלבוליי שכל שלי? תתקשרי אליה! :-)
אהבתי: את היחס האישי והדאגה לי מעבר לשיער ואיפור
לא אהבתי: שנגמר מהר מידי!
מחיר: 1,800
הערות לגבי המחיר: כולל 2 מסרקיות לשיער+פודרה וליפגלוס לתיקונים בהמשך היום