אירוע הטעימות הוא לא רק הזדמנות להנות ממה שיש לאולם/ גן האירועים להציע, אלא אפשרות לבחון את הקונספט הכללי של האירוע, להכיר את השף מקרוב ולבנות את החוויה הקולינרית שתשאיר את האורחים שלכם מרוצים.
יצאנו לשמוע משלושה מהמקומות המובילים בתעשייה את כל הסודות שיהפכו את אירוע הטעימות שלכם להצלחה, ואת כל מה שצריך לדעת כדי שכל אורח יצא מרוצה ושבע.
בעולם החתונות של היום, כשלכל אחד יש דעה (וכמובן גם טעם משלו), המומחים מגיעים למסקנה חד משמעית - פחות זה יותר.
ב-58 גן ומתחם אירועים בפתח תקווה, שמארח מאות זוגות בשנה, הגיעו לנוסחה המנצחת: שמונה אנשים לכל היותר - בני הזוג, ההורים, ואולי עוד חבר קרוב או אח שהטעם שלו דומה לשלכם.
במקום בים מעדיפים להתמקד בגרעין המשפחתי הקרוב - הזוג והורים משני הצדדים. כן, בדיוק כמו בפגישה הראשונה עם החתן, כמה שפחות אנשים זה טוב יותר. הניסיון במקום מראה שכך מצליחים להגיע להחלטות מהירות בצורה נעימה וזורמת הרבה יותר.
ב-88 גן אירועים מדגישים נקודה חשובה: עדיף לבחור מלווים שמכירים את הטעם שלכם, כי לפעמים חברה טובה שמבינה את הסגנון שלכם שווה יותר מכל הדודות שבעולם.
שמירה על הבאלאנס בין מה שאתם אוהבים למה שהאורחים שלכם יעריכו, היא משימה מורכבת.
ב-58 גן ומתחם אירועים מזכירים עניין חשוב: בחתונה עצמה אתם בקושי תספיקו לאכול! רוב הסיכויים שתהיו עסוקים מדי בלרקוד, להצטלם ולקבל ברכות.
האורחים, לעומת זאת, מגיעים לאירוע להתאוורר, להתפנק וכן, גם להנות מהאוכל המעולה שמכין
השף יוסי שטרית. לכן הם ממליצים לחשוב קודם על הקהל, אבל לא לשכוח להכניס כמה מנות שאתם אוהבים במיוחד. זה היום שלכם וחשוב שאם תספיקו להכניס משהו לפה, גם תהיו מרוצים (:
השאלה עד כמה להשאיר מקום להשפעה של המקום על התפריט היא מורכבת, אבל התשובה של שלושת המקומות דומה להפליא - השילוב הוא המפתח. בשלושת המקומות יודעים להמליץ אילו מנות עובדות טוב יותר ובאילו חומרי גלם כדאי להשתמש, אבל תמיד משאירים ספייס לזוג כדי שיוכל לקבל את ההחלטה הסופית.
היום, כל אולם או גן אירועים שמכבד את עצמו, מציע גמישות ובא לקראת הזוגות.
במקום בים, למשל, כשזוג ביקש שינוי במנת הסלמון הקלאסית עם ריזוטו, השף יצר גרסה חדשה עם פרמזן שהפכה ללהיט.
ב-88 גן אירועים בעמק חפר הגמישות מתחילה במטבח הפתוח, שם השפים יוצרים מטעמים עם חומרי גלם טריים ומצליחים להתאים כל אחת מהמנות לזוג ולאורחים במהירות מפתיעה.
ב-58 גן ומתחם אירועים דואגים להזכיר לזוג שגם אם הוא לא מתחבר למנה, למשל זוג שנרתע ממנות פיקנטיות, לשלב גם מנות כאלו, כדי לקלוע לטעמם של כמה שיותר מוזמנים. במקום מחדשים ומשנים את התפריט כל הזמן, כדי שגם אניני הטעם יאמרו פה אחד🙂 טעים לנו.
אם פעם צמחונים היו מסתפקים בלנשנש מהסלטים בקבלת פנים, היום הם נהנים
מתפריטים שמתחשבים בכולם, וגורמים גם לאוכלי הבשר לקנא.
ב-58 גן אירועים יצרו לאחרונה אירוע טבעוני עם תפריט מלא ומגוון שהפך את כל הספקנים למאמינים ופתח את התיאבון: שווארמה טבעונית מסייטן, סיגרים ממולאים בירקות, ולקינוח - שוקולד טבעוני ללא גלוטן וטיופקה עם קרם קוקוס.
במקום בים מנצלים את הקרבה לחוף ליצירת מנות מיוחדות, כולל רביולי ארטישוק טבעוני ומבחר דגים נאים, מבושלים וצלויים.
ב-88 גן אירועים פיתחו התמחות במנות מותאמות אישית לרגישים למיניהם - מצליאק ועד אלרגיות מורכבות, כי גם מי שלא יכול לאכול הכל, מגיע לו להנות מהכל.
החשש מפני אי-שביעות רצון בטעימות הוא טבעי, אבל הניסיון של הספקים שלנו מראה שתמיד יש פתרון.
ב-88 גן אירועים השפים התברכו בראש פתוח והם מוכנים ומוזמנים להציע אלטרנטיבות או שדרוגים.
ב-58 גן אירועים משתפים איך ערכו טעימות נוספות לכלה טבעונית שחיפשה את המנה המושלמת.
ובמקום בים? אצלם אין "אגו שף" - הכל פתוח לשינויים, כי בסוף המטרה היא שכולם יצאו מרוצים.
לסיכום, אירוע הטעימות הוא הרבה יותר מבניית תפריט - זו ההזדמנות שלכם לעצב את אחד החלקים המשמעותיים ביותר בחתונה. אז קחו נשימה עמוקה, בואו עם ראש פתוח והקשיבו לאנשי המקצוע. הם כבר ראו הכל (כולל את הזוג ההוא שרצה רק קינוחים), והם יודעים בדיוק איך לעזור לכם להגיע לתפריט המושלם.