מה ירכך לאורחים שלכם את המעבר מהכפור שבחוץ לחום שבפנים? (טוב, קצת נסחפנו עם הכפור, בכל זאת אנחנו בישראל🙂).
קצת חשיבה מחוץ לקופסא, וקיבלתם שתי אפשרויות יצירתיות ומנחמות. במקום לספק תפריט אלכוהול שגרתי,
בקייטרינג האיכר מציעים לאורחים להכנס לגן האירועים עם
סנגריה חמה או סיידר, משקאות מחממים עם נגיעות אלכוהול, שעושים בלב הרבה שמח ועוזרים לגוף להפשיר.
ואם האורחים שלכם באו רעבים, אז למה לא לפנק אותם עד הסוף?
בגן הפקאן משלימים את האווירה בקבלת הפנים עם
פוקצ'ות מפנקות המלוות בשלל טופינגז: גבינה טבעונית, ירקות מוקפצים או בשר עסיסי מפורק. מבחינתנו, מצאנו את המתכון לנחמה הנדרשת.
ומה מחכה לכם
בטרמינל? במקום החליטו ללכת על בטוח ולהגיש לאורחים בכניסה
מרק עוף נוסטלגי שיחזיר אותם ישירות לרחם של אמא. המרק מאוד איכותי: עשיר בירקות שורש, נעשה בבישול ארוך ומשלב עוף ועצמות עוף שמעשירים ומסמיכים אותו. על גבי המרק מוסיפים טקסטורות כיפיות של גרעיני דלעת קלויים ופרוסות עוף איכותיות. מממ... טעם עשיר שמספק חוויה קולינרית בניחוח נוסטלגי.
ומה עם משהו לשתות? במקום מפנקים עם קוקטיילים קלאסיים מבוססי תבלינים, כשגולת הכותרת היא
קוקטייל תמרהינדי, משקה תמרים עשיר המשלב טעמים קינמוניים וארומה מתקתקה שמעניקים לאורחים תחושה מעט כבדה ונעימה.
בשמורתה מציעים דוכני מרקים חמים שנראים פשוטים, אבל אל תתנו למראה החיצוני להטעות אתכם. כל אחד מהם הוא חגיגה לעיניים ולבטן. מרק בטטה, בצל, עגבניות, כרובית וארטישוק בעמדות מיוחדות שהן עצמן הצגה לעיניים. קרוטונים, בצל ירוק ושלל תבלינים משדרגים את המנה והופכים אותה לחוויה שתעשה את האורחים שלכם קצת יותר שמחים.
בין הריקודים ברחבה, גם הבטן דורשת את שלה. אז נכון שהטייטל של הכתבה הוא חורף, ואין חורף אמיתי בלי מרקים? אממה, גם האורחים שלכם כבר משתעממים מהמרקים הסטנדרטיים וצריכים כמה יוצאי דופן.
בגן הפקאן מציעים לנו אחד כזה בניחוח יפני:
מרק מיסו מטריף. ידעתם שהיפנים אוכלים אותו במקום הקפה של הבוקר? שום ארוחה יפנית אותנטית לא שלמה בלי המרק המושלם הזה.
ומה עם הקרניבורים שבינינו?
בטרמינל מפנקים עם
אונטריב בבישול ארוך עם בצקניות קטנטנות. נתח עסיסי עם טעם עשיר שמזכיר קצת אנטריקוט. בישול ארוך הוא סוד הקסם לנתח הזה, שמוגש בזיגוג יין אדום שמוסיף עומק נוסף לטעם. לצד כל הטוב הזה מחכות לכם 'שפצלה', בצקניות טעימות קטנטנות, קלאסיקה על-זמנית שמזכירה את הבית של סבתא. כך שבמקום ליפול לבנאליות של תבשיל בשר עם ירקות, הלכו כאן על ביס הרבה יותר כיפי וייחודי.
ב
קייטרינג האיכר לא טומנים יד בצלחת, ומציעים מנה עיקרית מענגת במיוחד:
קדירת שפונדרה בבישול ארוך עם ירקות שורש בגידול מקומי, על מצע בצקי דק דק שמקפיץ את התבשיל לרמה אחרת. חלום של מנה מנחמת ומחממת שכל כך מתאימה לחורף קר.
גם
בשמורתה בוחרים בבשר מפנק, וליתר דיוק
באסאדו על העצם על מצע פירה ארטישוק ותפוח אדמה. מדובר בביס חלומי המשלב בשר נימוח, ארטישוק ירושלמי וקיק של פירה מתובל. האסאדו עובר תהליך בישול ארוך במשך לילה שלם עד שהוא נהיה רך וממש נמס בפה.
אפשרות נוספת, מפנקת לא פחות, שמציעים לנו כמנה עיקרית
בגן הפקאן היא
טורטליני ציידים עם נתחי אסאדו מפורק ברוטב מתקתק של סויה שום ודבש. הפסטה מבושלת בציר בשר עמוק, והמרקם העשיר יעניק לאורחים שלכם אסקפיזם מושלם.
לפעמים לא צריך לסבך יותר מדי את החיים כדי לסיים עם טעם של עוד.
בגן הפקאן הלכו על הבסיס המוכר והמנצח לסיום ארוחה דשנה:
עוגת שמרים חמה או סופלה שוקולד. כן, כן, ביס שוקולד מענג הוא בדיוק מה שבא לנו עכשיו (:
בקייטרינג האיכר תרבות של אוכל מקומי, משוויצים
בשטרודל התפוחים שהוא לא פחות מיצירת מופת: בצק עלים פריך וזהוב, ממולא תפוחים רכים ומתקתקים, צימוקים ודבש עם ארומה קינמונית משגעת. ביס חלומי, שחותם את הערב בצורה הכי טובה שיש.
בטרמינל מציעים לנו שתי אפשרויות קינוח לבחירה: הראשון הוא
אפוגטו, השילוב המושלם בין גלידה לאספרסו. שופכים את הקפה על הגלידה ממש לפני ההגשה, ואוכלים אותה לפני שהיא נמסה.
השני הוא
מרנג לימון בהשראה איטלקית, מנה כיפית בטעם חמוץ מתוק עם וויב חורפי. שילוב בין בצק פריך, מילוי לימוני שלא מפחד מחמיצות ומרנג שמתמוסס בפה. יאמי!
ועם מה מקנחים
בשמורתה? במקום בחרו
בכנאפה חם הישר מהמטבח הערבי, עם טעם מתקתק ומעליו גבינה טבעונית נמתחת. מעטפת בצקית מנחמת, פריכה ונימוחה בו זמנית, והכי כיף? מתוקה בדיוק במידה הנכונה. שימו לב: למרות שהגבינה טבעונית, הטעם הוא בול כמו חלבי!
האורחים שלכם רקדו, הוציאו מלא אנרגיה כדי לשמח אתכם ועכשיו הם שוב רעבים.
בטרמינל מוציאים להם מנה מפונפנת ויוצאת דופן סטייל שוק לוינסקי:
לחמניית בריוש קריספית שמוגשת כמצע לאונרטיב מפורק לצד בצל מוחמץ. ביס מושחת וכיפי כשהבריוש משתלב נהדר עם האונטריב העסיסי. זו בול המנה שתסדר לכם ת'ראש לקראת עוד סיבוב של ריקודים.
רוצים לשמור על רמת אנרגיה גבוהה ולהמשיך לרקוד? אין פתרון מוצלח יותר מארוחת בוקר ישראלית
בגן הפקאן. ולא, אנחנו לא מתכוונים ללחם כפרי עם חביתה ועשבי תיבול, אלא
לעמדת ג'חנון עם רסק וביצה שמוציאים לחבר'ה ברחבה באפטר פארטי. גורמה תימני במיטבו בלי להמתין עד הסופ"ש (:
אספנו לכם כאן כמה מההשראות הקולינריות הכי מעניינות שיש, כך שאתם יודעים בדיוק לאן לכוון את תפריט החתונה. בגלל שהאוכל הולך לתפוס חלק מרכזי באירוע, אנחנו ממליצים לכם לשריין מראש גם
ערב טעימות מול האולם או גן האירועים שבחרתם. כך תוכלו לחוות בעצמכם את המנות שקראתם עליהן בתפריט, ולהבטיח לאורחים שלכם חוויה קולינרית במיטבה.
חוץ מזה, אתם מוזמנים לקפוץ לעמוד נותני השירות שלנו כדי למצוא עוד אפשרויות מגוונות, מעניינות וחשוב מכל - טעימות. בהצלחה!