האוכל באירועים הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה, ולעיתים קרובות הוא מה שהאורחים זוכרים הכי טוב. מאחורי כל מנה מעוררת תיאבון עומד שף מוכשר שמשקיע את נשמתו ביצירת חוויה קולינרית יוצאת דופן. בכתבה הזו, נגלה מי הם השפים שמביאים את הקסם לגני ואולמות האירועים, ונשמע על המסע המרתק שלהם לעולם הקולינריה.
"העבודה במטבח מאפשרת לי לבטא את היצירתיות שלי דרך המנות שאני יוצר". צילום: דוד סימן טוב
"אני אוהב את הרגע הזה, שבו מדברים על האירוע גם אחרי שהוא נגמר ונזכרים בטעמים".
"אוכל מבחינתי הוא לא צורך אלא הנאה, תשוקה ומקום לכנס אנשים, למזג תרבויות וליצור חיבור בין עולמות" | צילום: אנטוני
כשאנחנו נהנים ממנה מושלמת באירוע, קל לשכוח את העבודה הקשה והכישרון העצום שמושקעים בהכנתה. השפים שמאחורי גני ואולמות האירועים משקיעים את כל מרצם ותשוקתם כדי להבטיח שהאוכל יהיה חוויה קולינרית יוצאת דופן. בזכותם, כל אירוע הופך לחגיגה של טעמים וריחות שמותירים רושם בל יימחה על האורחים.
בפעם הבאה שאתם נהנים מארוחה באירוע מיוחד, זכרו את השפים המדהימים שהפכו את החוויה הזו לאפשרית.