"מהחוף של מיקונוס, עד לחופי חיפה" - מתחם ה"ימה" הוא המקום המושלם לחתונה שלכם
לא מעט זוגות בוחרים לקיים את החתונה שלהם בחו"ל, ומארגנים לאורחים שלהם חווית חתונה יוצאת דופן, עם ניחוח אירופאי וסטייל מפה ועד הודעה חדשה. אז אמנם חתונה בחו"ל היא רעיון מהמם, אבל מה קורה כשאי אפשר להוציא אותו לפועל? במתחם ה"ימה" התשובה היא פשוטה - מביאים את חו"ל לארץ! אז איך זה כל כך פשוט בשבילם, אתם שואלים? דיברנו עם אסף, אחד מבעלי ה"
ימה", כדי לשמוע על איך כל הקסם הזה קורה ובגדול. מי אמר
גן אירועים באיזור חיפה ולא קיבל.
ים, אוכל טוב, עיצוב ואלכוהול - המפתח לחתונה מוצלחת
את אסף אנחנו פוגשים כשהוא נמצא עדיין בשלבי התאוששות מהאירוע הכל כך מוצלח שעליו נספר לכם כאן. האירוע, שהתקיים כולו בקונספט יווני, זימן לאורחים שהגיעו אליו חוויה קולינרית סופר משובחת, אלכוהול איכותי בניחוח יווני, מסיבה שלא השאירה אף אורח במצב ישיבה, עיצוב קיצי וקליל, וגם להקה שניגנה בלייב והייתה אחראית על האווירה. צרפו לכל זה את הנוף של הים התיכון ואת המקצועיות של צוות ה"ימה", ויחד אתם כבר יכולים לדמיין לעצמכם עד כמה מוצלח היה האירוע הנפלא הזה.
״האירוע כולו בקונספט יווני״
״עיצוב קיצי וקליל״
אסף מספר לנו על התהליך שממנו נולד הקונספט היווני: "החוגגים רצו אירוע שמדמה כמה שיותר את האווירה במיקונוס, מכל הבחינות - החל מהמנות הראשונות, דרך האוזו והערק, ועד השירים במסיבה. רצינו להגשים להם את החזון, והתחלנו לחשוב איך אנחנו גורמים לאורחים להרגיש שהם נמצאים ביוון לכמה שעות. חברנו לכמה ספקים שאנחנו מאוד אוהבים, כמו "דז'ה וו הפקות אירועים", סיוון קסטיאל הפקות אירועים, השף אייל לביא ועוד, הפכנו את המתחם שלנו בדיוק למה שהם רצו".
"החוגגים רצו אירוע שמדמה כמה שיותר את האווירה במיקונוס״
קופצים ליוון לכמה שעות...
עיצוב תואם באווירת הים
עמדת קבלת פנים יוונית
אקססוריז תואמים לאווירה
שמש, תכלת ושמיים
עד הפרטים הקטנים
"ומה בשבילך, סופלקי וצ'ייסר אוזו, או עלי גפן ובירה צוננת?"
השף אייל לביא, שניצח על האוכל באירוע ביד רמה, הבין מהר מאוד את הקונספט המבוקש, ונרתם למשימה עם תפריט שכל מנה בו הייתה בול, כמו שאסף ממשיך ומספר: "היה חשוב לנו מאוד לענות על הרצון של האורחים - לקיים אירוע קליל וזורם. גם שף אייל הבין את הראש הזה, ובנה תפריט שכולל דגים, סופלקי, עלי גפן, מזטים, בשרים איכותיים וירקות טריים".
השף אייל לביא ניצח על האוכל באירוע
קוקטיילים מפנקים באווירה
יאמי!
מנות מדויקות
ואיך אפשר בלי אוזו?
מיתוג שכלל את בקבוקי האלכוהול באירוע
בר אלכוהול מפנק, כבר אמרנו?
מסטליוס קזנג'ידיס, דרך משה פרץ ועד דואה ליפה
גם למוזיקה באירוע היה תפקיד סופר חשוב, וכבר מהצעד הראשון במתחם ה"ימה" האורחים יכלו להרגיש איך צלילי הבוזוקי והמנדולינות נכנסים להם לתוך הנשמה. אסף ממשיך ומספר: "החלק הראשון של האירוע התאפיין בעיקר במוזיקה יוונית מכל השנים והסוגים, שנוגנה גם על ידי הדיג'יי וגם על ידי להקת הנגנים. מכאן, עברנו לאט לאט למסיבה שהתקיימה במרפסת החיצונית שלנו, שמשקיפה על הים, וגם בתוך האולם. בזמן המסיבה שולבה במוזיקה היוונית גם מוזיקת מיינסטרים עכשווית מכל השפות והסגנונות. יחד עם קוד הלבוש הלבן והבריזה מהים, אי אפשר היה שלא להתמסר למוזיקה, לריקודים ולאווירה היוקרתית והמושקעת של האירוע היפהפה הזה".
צליל בוזוקי - זה כאן
חגיגה יוונית
"ימה" - לא רק אירועים בקונספט יווני
מה שיפה במתחם ה"
ימה" הוא שמדובר כאן על מתחם שמשדר גם יוקרה וגם קלילות במקביל. כשאתם חושבים על ארגון חתונה, אלו הם בדיוק הדברים שאותם אתם רוצים לקבל ולהעביר לאורחים שלכם - מצד אחד מקום מלא בניצוצות ונוטף סטייל, ומצד שני כזה ששומר על וויבים של רוגע וכיף. מלבד הקונספט היווני, תוכלו ב"ימה" לבחור קונספטים משתנים לאירוע שלכם, הודות לגמישות המחשבתית של בעלי המקום, לעיצוב, למיקום ולמבנה של המתחם. אסף מרחיב גם על הנושא הזה, שבזכותו תוכלו לרוץ עם הדמיון לכל מקום שתרצו, ולהיות בטוחים שהכל יתבצע בצורה מושלמת גם במציאות: "ב'ימה' חשוב לנו לשמור על כמה כוחות חזקים במקביל - הכוח האנושי, הכוח הקולינרי, הלוקיישן והאופי של המקום. כשאנחנו מחברים את כל הכוחות האלה יחד עם הנראות של המקום, המבנה והמודולריות שלו - מתקבלת הנוסחה המושלמת לחתונה שיכולה להוציא את את כל הפנטזיות של הזוגות לפועל. יש אצלנו עשרות אפשרויות שאפשר לממש - חתונות צהריים, חתונות שקיעה, חתונות עם מטבח שף צרפתי ועוד מלא. הרעיון הוא לתת 100% יחס לזוג, גם ברמת הליווי והשירות, וגם ברמת בניית הקונספט והגשמת החלומות הפרטיים שלהם. באופן הזה, אנחנו יכולים לאפשר לכל זוג לקבל חתונה חד פעמית, שלא הייתה ולא תהיה עוד אחת כמותה".
תכלת ולבן ממש כמו ביוון
קפיצה למיקונוס
אולם מעוצב וממוזג
עיצוב מדויק
המאפייה של ה"ימה" - פותחת את התיאבון
ואם כבר דיברנו על קונספטים לאירוע שלכם, כדאי שתכירו גם את המאפייה של ה"ימה". כמעט ואין מי שלא אוהב את ריח האפייה הממכר, ואין כמו לתת ביס בפוקאצ'ה חמה ומתובלת, או בעוגת קראנץ' שבזה הרגע יצאה מהתנור. ב"ימה" מכירים היטב את הקהל הישראלי, שמתחבר בקלות לריח ולטעם, ולכן המאפייה של המתחם מלווה את האירוע בכל שלב ושלב בו, כפי שאסף מספר: "המאפייה שלנו פעילה מתחילת האירוע ועד סופו. בקבלת הפנים אנחנו מכינים פוקאצ'ות ולחמים כפריים, שמוגשים בליווי מתבלי שף מעולים, ולשולחן הקינוחים אנחנו מוסיפים עוגות קראנץ' שמרים ושטרודלים, שגם עושים ריח מטורף באולם, וגם עושים נעים בבטן".
המאפייה של "ימה"
מריחים עד לכאן...
כמובן שגם האוכל באירוע מותאם בצורה מדויקת לקונספט שבו תבחרו. אסף מספר שהאוכל ב"
ימה" מתמקד במנות שף מהמטבח הים תיכוני, והוא יכול לטייל בין עמדת פאני פורי ממולא בסביצ'ה דג, פיש אנד צ'יפס או סושי עם קרם סלק, לבין כנאפה בשרים, סופלקי ועמדת גריל חרבות עם אנטריקוט ופרגיות.
פינוקים על האש
גריל מושקע
ב"ימה" כל מה שתצטרכו לעשות זה פשוט לשתף
מהשיחה עם אסף אפשר להבין בבירור שכל מה שעומד בראש מעייניו הוא הרצון של הזוגות, והוא מדגיש שכל מה שצריך לעשות זה פשוט לשתף, ומשם הדברים יוכלו להתחיל לקרות: "כשזוג בא אלינו ומספר לנו על החלום שלו, אנחנו מתחילים לחשוב איך אנחנו לא רק מגשימים לו אותו, אלא אפילו עולים על הציפיות שלו. אנחנו עובדים עם כמה וכמה ספקים מהטובים ביותר בתחום, שמגיעים מכל הקשת החשובה ביותר של האירוע - עיצוב, הפקה, מוזיקה ועוד, וביחד אנחנו מרכיבים לזוג אירוע שמתאים בצורה מדויקת למה שהוא רוצה. מבחינתנו כל מה שחשוב זה שהזוגות יצאו מרוצים ושמחים, כי בסוף בדיוק בשביל זה אנחנו כאן".
אין לנו ספק שגם אתם כבר מדמיינים את עצמכם נכנסים אל החופה שמשקיפה על הים, סופגים את האווירה החד פעמית של המקום, ורוקדים עד אור הבוקר, אז יאללה, ל"
ימה"!