אז מה חשוב שתדעו על רגע השיא של החתונה שלכם? דיברנו עם כמה מהספקים המעולים שלנו, שסיפרו לנו על האפטר פארטי מנקודת המבט שלהם, ואנחנו בטוחים שתוכלו לקחת מהם כמה טיפים לקראת המסיבה הכי טובה בעיר - המסיבה שלכם.
החלק המרכזי והחשוב ביותר באפטר פארטי הוא המוזיקה, שעליה אחראי הדיג'יי שבחרתם. אם בתחילת האירוע הוא יקפיד על שירי קבלת פנים קלאסיים, ינעים את זמנם של האורחים בכל ביס מהסטייק, ויפתח את מסיבת הריקודים במוזיקת סווינג כדי לעשות נעים לדודה שולה, הרי שבאפטר פארטי הוא ידע איך להשתגע ביחד איתכם, ולהרים את הקצב של המסיבה לגבהים אחרים.
דיג'יי אייל דסקל, אחד מהדיג'יים האהובים ביותר על זוגות המתחתנים, סיפר לנו איך הוא רואה את האפטר פארטי מהעמדה שלו: "אני מתחיל את המסיבה במוזיקה שיותר מתחשבת במשפחות ובאורחים המבוגרים, ואז אני מחליף אותה במוזיקה שפונה לגרעין של החתן והכלה, החברים והצעירים. שלב האפטר פארטי הוא שלב שבו האורחים המבוגרים, כמו המשפחה הרחוקה יותר והחברים של ההורים, כבר הולכים הביתה, ואז אפשר להתחיל להשתולל. כמובן שאין כאן נוסחה קבועה, כי כל זוג מביא איתו את הטעם האישי שלו, אבל האפטר פארטי צריך לייצג בדיוק את המוזיקה שמרימה לחתן, לכלה ולחברים שלהם. כחלק מתהליך העבודה איתי, אני נפגש עם הזוגות והם מספרים לי את כל מה שאני צריך לדעת על המוזיקה שהם אוהבים - שירי שנות ה-90, תחילת שנות ה-2000, טכנו - הכל בא בחשבון מבחינתי. האפטר פארטי הוא הזמן של הזוג "to shine", אז המוזיקה צריכה להיות מחוברת אליהם ב-100%. כמובן שלכל זה מצטרפים גם החברים, ואז מתקבלת תמונה של רחבה מלאה בצעירים שמתקרחנים בכיף".
דוד מקלמנטיין דיג'ייז שמח לספר לנו על התהליך, וניפץ לנו את המיתוס שהחזקנו לגבי מוזיקת טראנס באפטר פארטי: "לא כל מסיבה צריכה להסתיים במוזיקת טראנס, להיפך - לפעמים מוזיקת טראנס מגיעה דווקא באמצע המסיבה, ומשם אפשר לעלות עוד ועוד. לנו ב
קלמנטיין דיג'ייז חשוב לשמור על גמישות, שבאה לידי ביטוי גם בפגישות עם הזוגות, אבל גם בזמן המסיבה. הזוגות יכולים לבקש מאיתנו לנגן סגנונות מוזיקה שהם אוהבים, לציין את הסגנונות שממש רחוקים מהם, ואנחנו בונים את המסיבה בהתאם. במסיבה עצמה אנחנו קוראים את הקהל, דואגים שהוא ייכנס איתנו לאווירה, ואז אנחנו מתחילים לשחק עם סגנונות שונים - פופ עכשווי, אינדי, מזרחית ועוד. אנחנו בודקים לאורך המסיבה כל מיני כיוונים, ומחליטים אם להמשיך איתם או לזלוג לכיוונים אחרים ולהתרענן. המטרה שלנו היא לגעת בכל אורח ואורחת שנמצאים ברחבה, וברגע שאנחנו מצליחים 'לקנות' אותם - אנחנו כבר יכולים לעוף. ככה כל מסיבה מקבלת את הטאצ' האישי שלה, והאפטר פארטי הופך לייחודי. בגלל שבאפטר פארטי חלק מהאורחים כבר עייפים, אבל עדיין רוצים להישאר ולרקוד ברחבה, אנחנו משלבים גם שירים שהם בוודאות מכירים את המילים שלהם, ואז הם פשוט נמצאים ברחבה וצורחים את המילים. בצורה הזאת אנחנו יוצרים אווירה מושלמת גם של ריקודים וגם של אנשים ששרים עם המוזיקה, ומהעמדה שלנו - אין חוויה גדולה יותר מזאת".
נושא הלבוש הוא אחד הדברים שהכי מטרידים את הזוגות בזמן האפטר פארטי. החתנים מגיעים עם חליפות מחויטות שמגבילות את התנועות שלהם, ולא מאפשרות להם להתפרע על הרחבה כמו שהם רוצים. דיברנו עם ערן מ"
לנסקי" חליפות חתן כדי לשמוע על האלטרנטיבות הנוחות לרחבת הריקודים: "יש לנו קולקציה מהממת של חליפות מחויטות עם מכנס קצר, ככה שהחתן לא צריך לסבול מחום עם מכנס ארוך. חלק מהחתנים שלנו בוחרים ללבוש את החליפות עם המכנס הקצר לא רק לשלב האפטר פארטי, אלא גם לחתונה כולה, בעיקר בחתונות צהריים. הלוק הזה הרבה יותר קליל וכיף, והוא בעיקר מאפשר לחתן לרקוד בצורה חופשית ומשוחררת במסיבה. בין אם החתן בוחר במכנס מחויט קצר, ובין אם הוא מעדיף את הסטייל של המכנס המחויט הארוך - חשוב שיהיו איתו לפחות שתי חולצות לבנות מכופתרות. ברגע שיש לו חולצות רזרביות, גם אם הוא מזיע מהתרגשות בתחילת האירוע, או שנמרח עליו האיפור של הכלה במהלך הצילומים, יוכל להיות לו פתרון בשלוף. בנוסף, כדאי להיערך גם עם חולצת טישרט אחת פשוטה ונוחה, שאפשר יהיה לרקוד איתה בכיף. את הנעליים של החופה אפשר להחליף באפטר פארטי לנעלי סניקרס, ואז מתקבל גם לוק יפה ואלגנטי מצד אחד, וגם כזה ששומר על נוחות מצד שני".
ומה עם הכלות? הן מתמודדות בדיוק עם אותה הבעיה, שכן הן מגיעות עם שמלות מלאות בבדים שקשה לזוז בתוכם בצורה משוחררת וכיפית. דיברנו עם סטודיו "
אוהד קריאף" לשמלות כלה, שסיפר לנו על האפשרויות השונות והרבות של הכלות: "אם השמלה הראשונה נועדה לתת את ה-show, כי היא יותר נסיכותית, עם בדים גדולים ונפח, אז השמלה של האפטר פארטי היא יותר סקסית, שובבה, פרועה וכמובן גם נוחה. אצלי בסטודיו אני מפנה את הכלות לדגמים באורך של ⅞, לדגמים בלי שרוולים ולסטייל של טופ וחצאית או אוברול. כל הסגנונות האלו עובדים מעולה על הרחבה, והם שומרים על הנוחות לצד המראה המשגע של הכלה. כמובן שגם הדגמים האלו יכולים לכלול פרנזים, נוצות, חרוזים ואלמנטים נוספים - הם מביעים תנועות ומייחדים את הכלה. מה שבטוח הוא שחייב להיות חוט מתווה שעובר בין שתי השמלות בהקשר הוויזואלי, מבחינת השימוש באותו הבד, אלמנטים שחוזרים על עצמם ועוד".
אין אפטר פארטי אמיתי בלי שהאלכוהול זורם בורידים של כולם, ושרון מ-
Single Bar דיבר איתנו על החשיבות של האלכוהול לאורך האירוע כולו, ובאפטר פארטי בפרט: "האירוע מתחיל באלכוהול קצת יותר 'מעונב' ורשמי. אנחנו מגישים בהתחלה בעיקר כוסות יין ובירה, אבל ברגע שהאורחים המבוגרים מתחילים לעזוב ושלב האפטר פארטי מתחיל, הצעירים שולטים באירוע, ובהתאם הצ'ייסרים מתחילים לעוף. באפטר פארטי אפשר לזהות משקאות פחות רשמיים, אלא כאלו שמכניסים את הצעירים לאווירה - רדבול, וודקה, ג'ין טוניק, צ'ייסרים של טקילה, ואן גוך וערק. האפטר פארטי הוא בעצם השלב שבו אולם האירועים הופך למועדון ריקודים, והמשקאות משתנים בהתאם. הברמנים שלנו מבינים את המהלך הזה, ומתחילים את הערב בצורה אלגנטית, עם הקפצות בקבוקים ו-show של שקשוק קוקטיילים, ומהר מאוד עוברים למוד של השקייה: הם נכנסים בעצמם לרחבה עם מגשים של צ'ייסרים, מחלקים אותם לכל האורחים ושותים יחד איתם. מבחינתנו זאת האחריות שלנו - לייצר אווירה של שמחת חיים לאורך כל האירוע, בדגש על רחבת הריקודים, ולמרוח לכל האורחים חיוכים ענקיים על הפנים".
תגידו, גם אתם כבר מרגישים שיש לכם חשק ענק לדלג על כל השלבים שלפני, ולהגיע ישירות לאפטר פארטי של החתונה שלכם? אם כן, אתם מוזמנים לקחת את הטיפים המעולים של הספקים הנפלאים שלנו, ולתכנן איתם אפטר פארטי שיגרום לכם לשכוח מאיפה הכל התחיל, להנות מהרגע ולעוף על עצמכם ברחבה.