מהמירוץ למיליון לאלכסנדר: החתונה של עדי ואריאל
לפני 5 שנים |
זמן קריאה:
3 דקות
הם חלמו על חתונה מושקעת, במקום בו כל הפרטים משתלבים בהרמוניה, עם אוכל ברמה הגבוהה ביותר ועיצוב מדויק עד לפרט האחרון - אז הם התחתנו באלכסנדר,
גן אירועים בשרון, והיה לא פחות ממושלם! היינו שם וחזרנו לספר - קבלו את סיפור החתונה של עדי ואריאל
תמונה: סיני קורן
עדי, בוגר תואר ראשון תקשורת ומנהל עסקים ועובד כרגע בחברת אשראי. אריאל מנהלת בחנות "מנגו" "תותחית על!" עדי מעיד עליה, ולקראת סיום תואר בפסיכולוגיה.
"אנחנו אוהבים להתיש אחד את השנייה בשאלה מה אוכלים?" מספר עדי.
"לרוב לא מחליטים ונרדמים. אריאל יכולה לחכות יום שלם בלי לאכול רק כדי שנאכל ביחד. אם אני לא אוכל ב13:00 אני הופך לנינג׳ה. חוץ משאלת מה אוכלים אנחנו אוהבים לצאת למסעדות, סרטים ולרבוץ מול נטפליקס".
הם הכירו במסיבת פורים לפני 4 שנים כששניהם מחופשים באותה התחפושת ומאז הם לא נפרדים. עדי השתתף בעונה 4 של "המירוץ למיליון" ביחד עם אחיו התאום, שי, כמעט נגע במיליון וזכה ללא מעט סיקור תקשורתי (כשמסתכלים על התמונות ועל עמוד האינסטגרם שלו לגמרי ברור למה…).
את הצעת הנישואין עדי בחר לעשות דווקא באופן אינטימי, בטיול ליוון שעשו לכבוד יום ההולדת של אריאל.
"הייתי סופר לחוץ ורציתי שהרגע יהיה מתאים… החזקתי את הקופסא עם הטבעת ביד, הסתכלתי לה בעיניים ושאלתי אותה אם היא רוצה להזדקן ביחד. היא בהתחלה לא הבינה למה העיניים שלי מבריקות עד שהיא הביטה למטה והבינה בדיוק למה התכוונתי".
תכנון חתונה עד לפרט האחרון
"אריאל אוהבת דברים בצורה מסוימת, מדוייקים ומרשימים. בהחלט הבאנו את זה בכל מה שקשור לחתונה (ולחינה) ולא התפשרנו גם בדברים הקטנים. כמובן שהאוכל היה בחשיבות סופר גבוהה ולכן סגרנו ב
אלכסנדר… מדובר בגן אירועים מושלם. לא סתם זה גן האירועים מהנחשבים בארץ!"
לא היה קשה לשכנע את עדי ואריאל להתחתן במקום. המקצוענות, האכפתיות, הרמה הגבוהה של האוכל, העבודה המדהימה של בורדו עיצוב אירועים ובר הקוקטיילים שעובד עם המקום - כולם הפכו את ההחלטה שלהם פשוטה.
ואכן, אנחנו יכולים להעיד שהבחירות שלהם לא איכזבו. החל ממנות הפתיחה המדוייקות שנעו על גבי מסוע במהלך קבלת הפנים והרגישו כמו טעימות במסעדת גורמה, דרך תפריט המסעדה המושקע שהוגש לפי הזמנה לשולחנות ועד לבר הקוקטיילים המדהים שהזרים קוקטיילים טעימים ואלגנטיים במיוחד - הכל שידר טוב טעם ודיוק.
טעימות גורמה על מסוע בקבלת פנים
תמונה: מערכת mitformit - אלכסנדר
אהבנו במיוחד את עמדת המתוקים והקפה שפעלה לאורך כל האירוע, כבר משלב קבלת הפנים. היה משהו מרענן בעובדה שיכולנו לטעום מהפינוקים הנפלאים של המקום עוד מההתחלה. והקינוחים? הם הוגשו באזור הרחבה לאחר המנה העיקרית והתגלו כיצירות מופת. רזים לא יצאנו מהחתונה הזאת…
עמדת מתוקים וקפה לאורך כל האירוע
תמונה: מערכת mitformit - אלכסנדר
החוויה לא הסתכמה רק בקולינריה המנצחת, גם העיצוב במקום עשה את שלו. עם השנדלירים המהודרים, בוקטים של פרחים מהודרים והקפדה על עיצוב השולחנות, הייתה תחושה של נשף קלאסי עם טאץ' מודרני.
תמונה: מערכת mitformit
תמונה: מערכת mitformit
תמונה: תמונה: מערכת mitfotmit
השבוע, יומיים לאחר שחזרו מירח הדבש שלהם בפראג, עדי ואריאל מספרים לנו שלא רק אנחנו נהננו בחתונה הזאת. האורחים לא מפסיקים להחמיא ולשבח את האירוע. עדי ואריאל כל כך מרוצים מהתוצאה שהם פשוט לא היו משנים שום דבר בחתונה שלהם.
החיבור המדוייק הזה בין זוג מקסים ואוהב לאלכסדר יוצר סיפור חתונה שפשוט שווה לספר.
לכל חוות הדעת על המקום, הכנסו לעמוד של
אלכסנדר