כל נותני השירות

מי הזיז את המנה שלי? חווית קייטרינג גורמה לאירועים באלכסנדר

לפני 5 שנים | זמן קריאה: 3 דקות

הכל אודות עמדת קבלת הפנים החדשה של מתחם האירועים אלכסנדר ומהו הטרנד שעומד מאחוריה


פוד טראקס, קיר מתוקים ועוגות חתונה לא צפויות – בדומה לטרנדים אחרים מעולם החתונות, כך גם הגימיקים קייטרינג גורמה לאירועים לא קופא על השמרים (שמתם לב מה עשינו פה?). אחרי שהמטבח הפתוח בגני האירועים הפך להיות כמעט סטנדרט בכל קנה מידה, נראה שבעלי מתחמי האירועים נמצאים כל הזמן בחיפוש אחר הקונספט הבא שיגנוב את ההצגה.

אחת מהמעלות הרבות של גן האירועים אלכסנדר היא ההבנה שהאוכל הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה השלמה של האירוע מוצלח באמת. מטבח השף, בניצוחו של יואב הרט, מציע תפריטים עשירים ומגוונים, כדי לעזור ליצור חוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר. לטענת השף הוותיק, באלכסנדר משתדלים כל הזמן להכניס טוויסטים מעניינים, הן במנות התפריט והן באופן הגשתן, כך שהאורחים ייהנו תמיד מחוויה קולינרית מיוחדת, גם אם זו לא הפעם הראשונה שהם מגיעים למקום.


הכנת האוכל מתבצעת לעיניי האורחים ובהתאם לבקשתם, צילום: Canfi Photography
תמונה: אלכסנדר


תמונה: אלכסנדר


הגשת קייטרינג גורמה לאירועים באלכסנדר

בשנה האחרונה החליטו באלכסנדר לקחת את אומנות הגשת האוכל שלב אחד קדימה. בהשראת מסעדות סושי יפניות ומסעדות טאפאס מודרניות, הקימו בגן האירועים היוקרתי אלכסנדר עמדה חדשנית להגשת מנות פתיחה במהלך קבלת הפנים. הגימיק הקולינרי החדש באלכסנדר משלב למעשה בין שני קונספטים מוכרים בעולם הגשת האוכל: מטבח פתוח ו-Tappas Running. 

היתרון בעמדה החדשה הוא כפול. ראשית, מדובר באטרקציה של ממש, כאשר האורחים עומדים מרותקים בזמן שהצוות המיומן והמקצועי עובד על הכנת המנות והצילחות שלהם. שנית, כל אורח יכול פשוט להושיט יד בכל רגע נתון ולבחור את המנה המועדפת עליו, מבלי להשקיע מאמץ בחיפושים אחר העמדה המתאימה בגן האירועים רחב הידיים.



קייטרינג לחתונה שיוצא מהמטבח של גן האירועים, מציב כבר שנים ארוכות סטנדרט ברמה של מסעדת יוקרה וקורא תיגר על כל מה שמכונה "אוכל של חתונות". כל אחת ממנות התפריט היא כזו שמכילה עולם שלם של טעמים, ולכן במקרים רבים קשה למצוא מנה שיוצאת מהמטבח שניתן לתאר אותה בשתי מילים בלבד. על גבי המסוע הרץ מוגשים עבור האורחים לא פחות מ15 מנות שונות ומגוונות, כמו סשימי מוסר ים על ברוסקטה, סלט עוף בסגנון אסייתי, טרטר סלמון עם אדממה, וכמובן אחת מהמנות היותר מדוברות מהמטבח של אלכסנדר - עוגיית מקרון עם פטה כבד אווז המוגשת עם פירות יער חמצמצים.


מנות שאי אפשר לתאר בשתי מילים בלבד, צילום: Canfi Photography
תמונה: אלכסנדר


תמונה: אלכסנדר



יתרון נוסף שיש בעמדה המיוחדת, היא הגמישות בהכנת המנות כך שיתאימו לדרישות וההעדפות של האורחים. כך, הדודים חולי הצליאק, החמות ששומרת על אורח חיים פולאוליטי והחברים שאוכלים טבעוני - יוכלו גם הם ליהנות ממבחר רחב של מנות פתיחה מענגות.


מנות פתיחה שמתאימות לכולם
תמונה: אלכסנדר


מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו







עוד כתבות שיעניינו אותך
כל ביס מיוחד: מה מציעים גני ואולמות האירועים כמנה לטבעוניים, צמחו...
הגבעה בברנר: המקום המושלם לאירועים עטופים באהבה אינסייד אאוט...
גני אירועים בשרון: פסטורליים, קסומים וקרובים לטבע...
הכול כלול וקסום: הכירו את גן האירועים 'כרמלה'...
יהלום בלב היער: הכירו את אטורה, בית לאירועים...
כשחלומות מתגשמים: הכירו את שרונית, גן אירועים פסטורלי בלב השרון...
לא לקרוא על בטן ריקה: כל מה שרציתם לדעת על האוכל בחתונה שלכם...
באושר ועל פי ההנחיות: מקומות 'בטוחים' להתחתן בהם...
קדימה, צפונה: גני אירועים בצפון ששווה לכם להכיר...
ליבינג דה דרים: 4 מקומות מיוחדים לחתונה!...
טעימות לחתונה - כל מה שאתם צריכים לדעת!...
מה שואלים לפני שסוגרים מקום לחתונה?



שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © ואיו ריויוס בע"מ